Strada Silvestru nr 22 A, Iași
Luni-Vineri 08:00 - 18:00
Strada Silvestru nr 22 A, Iași
Luni-Vineri 08:00 - 18:00
Peste 10 ani de experiență
Echipă cu experiență și calificări

SC INSTALATII IBM SRL este o companie cu sediul in Iasi ce are ca obiect de activitate execuția instalațiilor electrice interioare, bransamente electrice, montări sigurante, tablouri, cabluri, conductori, corpuri de iluminat, lampi, aplice, plafoniere, prize.

24

Electricieni calificați și certificați

10

Certificări și Acreditări

Certificari
Suntem o companie electrică calificată și certificată

În prezent, echipa noastră IBM Instalații este formată doar din electricieni calificați cu o vastă experiență în domeniu. Fiecare electrician primește instruire continuă de-a lungul carierei. Nu trebuie să vă faceți griji niciodată cu privire la calitatea sau profesionalismul personalului. Scopul nostru este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Our Advantages
Motive să ne contactezi chiar acum
Instalații IBM este oferă o gamă completă de servicii electrice de înaltă calitate, inclusiv proiectare / construcție, inginerie și întreținere.
1
Servicii de urgență 24/7

Apelați cu încredere in orice moment.

2
Estimări de Pret

Da, oferim estimări gratuite pentru toate servciile electrice.

3
Prețuri Imbatabile

Ne străduim să oferim cel mai bun preț de pe piață.

Aveți nevoie
de cele mai bune
servicii electrice complete?

De peste 25 de ani oferim servicii electrice de calitate, iar clienții sunt foarte mulțumiți. Sunați-ne astăzi pentru a programa o estimare a serviciului!

Our Team
Electricieni complet calificați
Tot personalul nostru operează în cadrul unui sistem de management integrat pentru a asigura furnizarea de servicii care se află la un nivel excepțional de calitate, de încredere și valoare.